ARVOT

Luonnollisuus | Rakkaus | Kunnioitus


Aamunusva luonnollisuus
Aamunusva luonnollisuus

Rakkaus

Rakkaus, tuo elämää kantava voima. Teen jokaisen tuotteen rakkaudella, jotta voisin välittää energiani sinuun ja kotiisi. Haluan, että energia, jota välitän on täynnä rakkautta ja iloa. Koska niitä ei voi olla koskaan liikaa elämässä !  


Aamunusva kunnioitus
Aamunusva kunnioitus

Luonnollisuus

Ammennan luovuuteni luonnosta, tuosta ikiaikaisesta viisaudesta joka luonnosta löytyy. Tuotteeni on tehty luonnon värimaailmaan ja suurin osa tuotteistani on tehty kierrätyspuuvillasta ja luonnon materiaaleista.  Mielestäni se miten kohtelemme luontoa kuvastaa, miten kohtelemme itseämme.


Aamunusva rakkaus
Aamunusva rakkaus

Kunnioitus

Kunnioitus, itseäni, asiakasta sekä luontoa kohtaan. Koen kunnian, että sinä valitset tuotteeni kotiisi. Se on minulle todella tärkeä asia. Koti on pyhä paikka ja haluan, että sinä koet kunnioitukseni sinua kohtaan tuotteita ostaessasi.

Minulle on tärkeä myös kunniottaa itseäni. Oma hyvinvointini on tärkeää ja elämän ehto itselleni. Hyvinvoinnista huolehtimalla voin myös palvella sinua arvokkaammin.

Toiminnallani haluan kunnioittaa luontoa ja omaa luontoyhteyttäni. Haluan tehdä päätöksiäni luontoa kunnioittaen, siksi haluan valita kierrätyspuuvillan ja luonnonmateriaalit tuotteisiini.