KORVAKORUT

Koruista iloa niin arkeen kuin juhlaan ! Haluaisin, että jokainen nainen nostaisi oman naiseutensa loistoonsa. Vaikka naiseus kumpuaa sisältäpäin, voit tuoda sitä ripauksen lisää esille korvakoruillani. Muista olla ylpeä naiseudestasi.

Walva-korvakorut.

Kauniisti laskeutuvat hapsut tuo korvakoruihin näyttävyyttä. Materiaalina käytetty lanka kuitenkin pitää korvakorut mukavan kevyinä. Korun osat ovat kirurgista terästä, joten sopivat myös nikkeliallergisille. 

Walva- makramekorvakorut 25€

Lehma-Korvakorut


Lehma-makramekorvakorut ovat minimalistisen kauniit. Kaunis kierrekuvio kulkee korvakorun läpi. Lehma korvakorun halkaisija on 40mm ja tehty kirurgisesta teräksestä näin sopien myös nikkeliallergisille.

Lehma makramekorvakorut 25€

Friika-korvakorut


Friika-korvakoruissa on kaunis ja minimalistinen kierrekuvio sekä yksityiskohtana korvakorun keskellä on kullan värinen sulka. Korun osat ovat kullan väriset.  Korut ovat myös Suomessa testattuja nikkelittömiä, lyijyttömiä ja kadmiumvapaita.

Friika-korvakorut 28€

Fensi-korvakorut

Fensi-makramekorvakoruissa on kaunis seittimäinen kuvio. Korvakorut ovat hennot ja kevyet korvassa, kuitenkin luoden näyttävän koristeen asustuksena. Korvakorun osat ovat kirurgista terästä ja sopii nikkeliallergiselle.

Fensi-makramekorvakorut 25€