Pienet seinämakramet

Pienet katseenvangitsijat. Yksinkertaiset pienet makramet seinällesi. 

Stelle seinämakrame
Stelle seinämakrame

Stelle

On ensimmäisiä kesäaamuja, heräät auringon säteiden osuessa kasvoillesi. Tunnet olosi virkeäksi ja valmiiksi aloittamaan uuden päivän. Nouset ylös ja puet päällesi upean pellavamekkosi, tunnet suurta rakkautta sisälläsi.

On kesä ja kaikki tuntuu niin paljon kevyemmältä ja valoisammalta. Siirryt keittiöön, laitat tee veden kiehumaan. Valitset itsellesi pussin teetä, jonka tuoksu valloittaa sinut. Tunnet tuoksussa juuri avautuneen kukan, piparmintun lehdet ja muistat viime kesän viileän kesäaamun, kun astelit paljain jaloin nurmikolla tuntien maan jalkojesi alla. Kaadat kuuman veden lempi kuppiisi ja ihastelet kaunista keittiötäsi. Ymmärrät kuinka paljon rakastat elämääsi.

Hinta: 65€ 

Keppi 40cm, pituus 50cm ( + Ripustusnaru)

Heda seinämakrame
Heda seinämakrame

Pieni Heda

On kesäloma. Pelaat krokettia muiden lasten kanssa, sisarustesi ja serkkujesi. Tunnet kuinka auringonsäteet lämmittävät kasvojasi ja tuuli hellii hiuksiasi. Katsot ympärillesi, näet vanhempasi, isovanhempasi sekä rakkaita sukulaisiasi, olet suvun kesäjuhlissa.

On vuorosi lyödä palloa. Keskityt tarkasti, nostat mailaasi ja kopautat palloa. Huomaat pallon lähtevän aivan eri suuntaant kun tähtäyksesi. Rupeat nauramaan hölmöä lyöntiäsi. Muut yhtyvät nauruusi ja huomaat kuinka hyvältä nauru ja hymy tuntuvat, vielä kun saat jakaa sen muiden kanssa. Tunnet olevasi rakastettu ja hyväksytty.

Hinta: 75€ 

Keppi 40cm, pituus 20cm (+ Ripustusnaru)

.

Keskikokoiset seinämakramet

Nämä keskikokoiset seinämakramet tuo uniikin ilmeen sisustukseen. 

Heda seinämakrame
Heda seinämakrame

Heda

Olet kesäjuhlissa, on loppukesä ja sukusi on kerääntynyt yhteen. Istut pöydässä jutellen muiden kanssa. Katselet ympärille ja tunnet yhteyden sukulaisiisi.

Näet kun lapset pelaavat yhdessä krokettia, nauravat ja tanssivat. Elävät täysillä lapsuuttaan. Naiset keskustelevat pöydän ääressä ja miehet valmistavat ruokaa grillin edessä. Juuri nyt elämä on huoletonta.

Kaikki sukupolvet tässä yhdessä. Tunnet kuinka kiitollinen olet kaikista heistä, jotka ovat tuhansia vuosia kuuluneet tähän sukuun ja heistä ketkä eivät ole vielä syntynytkään, mutta tulevat jatkamaan sukuanne eteenpäin.

Hinta: 95€ 

Keppi: 60cm, makramen pituus 30cm (+ ripustusnaru)

Dekla seinämakrame
Dekla seinämakrame

Dekla

On juhannusyö, olet pukeutunut lempi mekkoosi. Olet tanssinut koko yön musiikin tahtiin, juonut kuplivaa ystäviesi kanssa. Nauranut, hymyillyt ja iloinnut.

Nyt olet kävelemässä kotiisi, tunnet kesäyön kosteuden ihollasi, taivas on puna-oranssi ja aurinko jo nousemassa uuteen aamuun.

Rakkaus on perusolotilasi. Ystäväsi on ainutlaatuisia, parhaita juuri sinulle. Saavut kotiisi, tunnet tuon kodin lämmön huokuvan avatessasi oven, ihanaa olla kotona.

Hinta: 95€ 

Keppi 60cm, makramen pituus 55cm (+ ripustusnaru)

Hiljaa seinämakrame
Hiljaa seinämakrame

Hiljaa

Olet kasvimaallasi, tunnet kuinka multa hellii käsiäsi. Työnnät kädet syvemmälle maahan ja tunnet maan lämmön sormen päissäsi.

Annat ravinteita kasveille, jotta he kasvaisivat elinvoimaisena tuottaen runsaan sadon. Huomaatkin pienen kurpitsan alun, hymyilet ja toivotat alun tervetulleeksi.

Keräät kasvimaaltasi antimia lounaaseesi, niitä on yllin kyllin sinulle. Kasvoillesi tippuu sadepisara, toinen, kolmas... Puhdistava kesäsade. Nostat kätesi ja kasvosi ylös kohti taivasta, annat vesipisaroiden osua kasvoillesi. Ihana sade, joka virkistää sinua.

Yhtäkkiä sade voimistuu rankkasateeksi. Juokset nauraen terassille ja jäät ihmettelemään sadetta, joka yllätti sinut. Kuinka kiitollinen olet Äiti maalle, joka auttaa sinua kasvien kastelussa. Hymyilet ja lähdet valmistamaan lounaasi juuri kerätyistä raaka-aineista.

Hinta: 105€ 

Keppi 40cm, makramen pituus 45cm (+ ripustusnaru)

Amppeli

Nosta kasvit amppeleilla korkeuksiin.

Syli-Amppeli

Värit : Valkoinen, Harmaa, Ruskea

Hinta  23€

Pituus: 95cm (ruukku sisällä)