AAMUNUSVA


Olen jo vuonna 2016 työskennellessäni lähihoitajana haaveillut käsityöyrittäjyydestä. Mietin voisiko virkatuilla töillä saada elannon. Tällöin en kuitenkaan ollut valmis lähtemään yrittäjyyden polulle. Hoin itselle, että hoitoalalla työskentely on helpompaa ja turvallisempaa. Kuoppasin unelmani ja pidin käsityöt vain harrastuksena. 

Vuodet vieri eteenpäin ja työskentelin sairaalassa enimmäkseen akuuttihoitotyössä. Arkea, työtä ja koulua. Suoritin elämää niin tarmokkaasti, että lokakuussa 2020 koin työuupumuksen. Vuosien varrella ehti tapahtua monenlaista, mutta se oli varma, että olin kasvanut kohti salaista unelmaani yrittäjyyttä. Jo pidemmän ajan olin kipuillut arvoristiriitaa työni suhteen. Nyt suurin kysymykseni oli, mitä minä oikeasti haluan tehdä tässä uniikissa, ainutlaatuisessa elämässäni.

Kun alkuvuodesta pakkanen paukkui -30 asteessa istuin Rukan mökin takan edessä mieli tyhjänä, ajatus tuli kirkkaampana kun koskaan ennen. Nyt on aikani toteuttaa unelma! Se on juuri sitä mitä haluan tehdä.

 Mutta enhän tiedä edes yrittäjyydestä juuri mitään ? Kun avaa suun ja kertoo unelmasta, juuri oikeat ihmiset löytävät luokseni. Aloitin intohimoisen opiskelun yrittäjyydestä, kysyin paljon apua ja lähdin toteuttamaan unelmaani. Ja nyt se on totta sain toteuttaa unelmani ja syntyi Aamunusva. Käsitöitäni myyvä yritys, jota teen täydestä sydämestäni. 


Rakkaudella,

Essi 

.